Supervisie

In januari 2014 ben ik, Grace Meurkes, gestart met de twee jarige opleiding Supervisiekunde en heb deze met een ‘zeer goed’ afgerond begin 2016! Ik sta ingeschreven als geregistreerd supervisor bij de LVSC 14381.

In mijn praktijk in Arnhem geef ik supervisie als een leertraject voor iedereen die beroepsmatig met kinderen en mensen werkt. In supervisie doe ik wat nodig is, zodat jij leert van je werkervaring die je inbrengt. Deze ervaring ga je bewerken en verwerken, zodat je leert hoe je er ook eventueel op een andere manier mee om kan gaan. Dit zorgt ervoor dat je nog professioneler wordt in je werk.

In mijn werk ga ik uit van de kracht van het kind en mijn motto is: “het kind weet het, het kind kan het, het kind doet het”. In mijn werk als supervisor richt ik me ook op jouw kracht, jouw kwaliteiten. Hoe kun je deze inzetten zodat je door het eigen maken van de supervisorische basisvaardigheden steeds meer je eigen interne supervisor wordt. Ik maak gebruik van veel verschillende werkvormen en in de communicatie, waar dat nodig is of wie dat prettig vindt, van beeldtaal.

We maken afspraken over hoe jij supervisie vorm wilt gaan geven. We onderzoeken welke manier van leren bij jou past en hoe jij je leren vorm wilt gaan geven.

Kortom: supervisie is een traject op maat! Jij bepaalt de inhoud en ik stuur het proces met wat nodig is.

Wil je meer informatie over supervisie of een afspraak maken? Dan kun je me gerust bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier.