Kindertherapie

Soms is je leven als kind even niet leuk. Dan is er iets gebeurd en voel je je rot of verdrietig. Je ouders zijn gescheiden of je hebt een meester op school, die je niet beschermt tegen kinderen die je pesten. Misschien heb je last van broekpoepen of plassen in je broek of vind je het eng om in het donker alleen boven te zijn. Of misschien is je vader dood gegaan of ben je met je moeder heel ver weg verhuisd. Het maakt niet uit of je een groot of klein probleem hebt, want voor ieder kind is zijn eigen probleem het ergste. En ik ben kindertherapeut en vind het leuk om jullie allemaal te helpen, want dat kan ik best goed.

Als je door je ouders bent aangemeld, kom je een aantal keren bij mij. De ruimte waar je komt is speciaal ingericht voor kinderen. Je blijft steeds een uur. Ik luister zo goed mogelijk naar je om te begrijpen wat jouw probleem is en hoe ik je daarbij kan helpen. Als we weten wat jouw probleem is, gaan we een oplossing bedenken die jij goed vindt. Die oplossing ga je dan uitproberen om te kijken of die bij je past. We kunnen samen verhalen maken, toneel spelen, tekenen, knutselen, bouwen en nog veel meer. Als je alleen wilt praten, is dat ook goed. We doen eigenlijk alleen wat jij leuk vindt.

Voordat je bij mij komt, ga ik eerst met je ouders praten. Zij willen ook graag dat jij je weer goed gaat voelen. Nadat ik je vijf keer bij mij bent geweest, ga ik weer met je ouders praten. Voordat ik dat ga doen, bespreek ik altijd eerst met jou wat ik tegen hen ga zeggen. Als jij je weer helemaal lekker in je vel voelt zitten zijn we klaar.

Wil je nog meer weten over mij, dan kun je me altijd bellen op 06-22429766 of mailen via info@gracemeurkes.nl.

Wil je meer informatie over kindertherapie of een afspraak maken? Dan kun je me gerust bellen, mailen of gebruik maken van het contactformulier.