Wat anderen zeggen:

17-05-2015
Ik had er nog nooit van gehoord; opvoedopstelling. Via via kwam ik bij Grace terecht. Na eerst mijn verhaal te hebben verteld en mijn vraag te hebben geformuleerd gingen we met vloertegels aan de slag om te kijken wat er zoal leeft bij mij waar ik nog geen zicht ophad als het gaat om de relatie met mijn oudste dochter van 10 jaar.
Wauw, er gingen kwartjes vallen tijdens de opstelling. Het is moeilijk te omschrijven wat het is, maar Grace weet wat ze doet en dat voelt heel fijn. Mocht je al heel veel hebben geprobeerd wat betreft adviezen en andere hulpverlening en je komt er nog niet uit in relatie tot je kind is dit zeker de moeite waard om het te proberen.

Anna:
Onze zoon was bozig en vaak verdrietig. We konden hem niet meer bereiken in zijn boosheid. We dachten dat we wisten waar het mee te maken had maar doordat hij het zelf bij Grace kon laten zien door erover te spelen bleek er heel wat anders aan de hand te zijn, waar we nooit meer aan hadden gedacht. Fijn dat hij daar kon doen wat hij wilde zodat hij zijn probleem kenbaar kon maken. Grace heeft ons geweldig geholpen en we zijn op de goede weg!

Coen:
ik vond het heel gaaf bij jou!!!

N.M
Doordat de boodschap helder en duidelijk werd gebracht en met veel empathie konden we goed omgaan met de bevindingen die ons werden verteld door Grace. Daarbij gelukkig ook nuttige tips en adviezen waarmee wij zelf ook aan de slag moesten. Het resultaat was er niet gelijk, we moesten echt wel wat patronen doorbreken maar nu na enkele maanden zijn we zo blij! We hebben meer lol in het gezin, er wordt beter naar elkaar geluisterd en de spanningen zijn verdwenen.
Grace, dank je wel.

Moeder van T.
Super bedankt voor jouw vlotte professionele speelse interventie. Bij de aftrap zei je dat er nog nooit een kind was geweest die niet graag bij je wilde komen en terug komen, ik dacht bij mezelf, zal de mijne de eerste zijn, want hij is snel verveeld en wil geen (terugkerende) verplichtingen die hem in de vrije tijd vastzetten, maar wat schetste mijn verbazing, als ik op de dag dat hij naar jou ging aankondigde dat hij die dag naar jou ging dan reageerde hij enthousiast met een ‘o leuk’ dus niet, nee hè, ik wil niet. Je had dus gelijk. De integratieve kindertherapie omarm ik, ik vind het een vondst, spelenderwijs wijzer worden en het kind is heer en meester over zijn eigen problematiek. In een paar sessies leg jij de vinger op de zere plek. Er wordt daarbij niet over het kind maar met het kind gesproken. Volledig transparant en niks achterbaks. En het kind weet met de juiste richting die jij aangeeft precies waar het aan scheelt en hoe dat op te lossen. Zeer doeltreffend dus en totaal niet belastend voor het kind en vooral dát waardeer ik zeer in een maatschappij die overijverig is in het uitdelen van etiketten. Jij begon er al gelijk mee dat er helemaal niks mis met hem was en dat deed hem zichtbaar heel veel goed.

Hallo Grace,
M. is aan het transformeren, mooi om te zien. Het kwartje is gevallen. Ze voelt zich lekker op de bal, ze neemt meer initiatief, is zich bewust geworden van haar eigen rol in het geheel.
Ik ben er heel blij mee, vooral omdat zij zoveel gelukkiger is!
Chapeau voor jouw aanpak!

Hartelijke groet,
Juf E.